• Παρ, 13/04/2012 - 16:06
Εκδήλωση στη Ν. Μάκρη ( Δήμος Μαραθώνα) – Σάββατο 21/4, στις 6μμ

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αν. Αττικής καλεί στην Εκδήλωση - Συζήτηση που διοργανώνει στα πλαίσια της πολιτικής της καμπάνιας ενόψει των εκλογών αλλά και της νέας φάσης των αγώνων που θα αναπτυχθούν αμέσως μετά τις εκλογές απέναντι στην ακόμα πιο βάρβαρη επίθεση που έχουν σχεδιάσει σε βάρος του λαού, όλο το πολιτικό κατεστημένο των Μνημονίων που μας οδήγησαν εδώ, μαζί με την ΕΕ και το ΔΝΤ, το κεφάλαιο και τα ΜΜΕ.

 

Η εκδήλωση θα γίνει στη Ν. Μάκρη ( Δήμος Μαραθώνα) – Σάββατο 21/4, στις 6μμ στο (πρώην) Δημαρχείο της Ν. Μάκρης, ΟΜΙΛΗΤΗΣ: Δημήτρης Σαραφιανός

 

«Υπάρχει άλλος δρόμος για την έξοδο από την κρίση»

 

Η αλήθεια για την κρίση και η διέξοδος σε όφελος των εργαζομένων

Πως μπορούν να νικήσουν οι εργατικοί και λαϊκοί αγώνες. Η παρέμβασή μας 

Η πρόταση κοινής δράσης για Αγωνιστικό Μέτωπο Ρήξης και Ανατροπής στις δυνάμεις της αριστεράς και τους αγωνιστές.

 

Η ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η πιο αποφασιστική ψήφος ενάντια στα Μνημόνια, τους πολιτικούς τους εκπροσώπους, την καπιταλιστική βαρβαρότητα – ψήφος προοπτικής για το λαό

 

Μπορούμε να πάμε αλλιώς :

Στάση πληρωμών – διαγραφή του χιλιοπληρωμένου χρέους, - Έξω τώρα από το ευρώ– αντικαπιταλιστική αποδέσμευση από την ΕΕ, - Εθνικοποίηση των τραπεζών και των επιχειρήσεων στρατηγική σημασίας με εργατικό έλεγχο - Όχι στις απολύσεις και την καταλήστευση των εργαζομένων – αναδιανομή πλούτου υπέρ των εργαζομένων – να πληρώσει το κεφάλαιο, - Δημόσια δωρεάν Υγεία, Παιδεία, Ασφάλιση – αξιοπρεπή ζωή για όλους.

 

Με τη δύναμη του αγώνα και του λαϊκού ξεσηκωμού, με την Αριστερά της νίκης και της ανατροπής να συμβάλουμε στο να ανατείλει μια ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ για την κοινωνία, ένας νέος κόσμος χωρίς καπιταλιστική εκμετάλλευση και καταπίεση, χωρίς πείνα και πολέμους.

 

ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ - ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ - ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ - ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ