• Τρί, 24/09/2013 - 20:35
Ανακοίνωση-Καταγγελία ΤΕ Χαλανδρίου-Βριλησσίων-Ψυχικού

Δεν γνωρίζουμε πόσο ικανοποιημένη μπορεί να νοιώθει η τοπική αστυνομία καθώς κατάφερε, κινητοποιώντας την Κυριακή το βράδυ στις 22/9, δύο περιπολικά και 4 μηχανές ΔΙΑΣ και μετά από τρεις ώρες κράτησης στο αστυνομικό τμήμα του Αμαρουσίου, να «εξακριβώσει» ότι τα 7 μέλη της τοπικής οργάνωσης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Χαλανδρίου – Ψυχικού – Βριλησσίων και της δημοτικής παράταξης Αντίσταση με τους πολίτες του Χαλανδρίου που βγήκαν να σβήσουν ναζιστικά σύμβολα στους τοίχους σχολείων δεν είναι φονιάδες, εγκληματίες, μαχαιροβγάλτες, και μπράβοι.

Στις τάξεις της Αριστεράς δεν υπάρχουν αυτές οι ιδιότητες. Στα ρούχα  των μελών μας δεν υπάρχουν σουγιάδες, σπρέι πιπεριού, σιδερογροθιές, και τα χέρια τους δεν κρατάνε λοστάρια με πρόκες ούτε στάζουν αίμα από δολοφονίες. Επίσης δεν υπάρχουν άνθρωποι που σκιάζονται από το μίγμα τύφλωσης, στραβισμού και ωχράς κηλίδας που έχει η όραση της  Ελληνικής Αστυνομίας στο δεξί της μάτι πράγμα που την υποχρεώνει  να συλλαμβάνει αυτούς που σβήνουν συνθήματα αλλά να παρακολουθεί αμέριμνη και να αφήνει ανενόχλητους αυτούς που τα γράφουν, κάνοντας άμεσα πράξη τις θεωρίες περί συνταγματικού τόξου και άκρων, και στοχοποιώντας την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, την αντικαπιταλιστική Αριστερά, τον κόσμο που αγωνίζεται και αντιστέκεται.

Είναι, γελασμένοι οι απολογητές της κρατικής καταστολής, αν νομίζουν ότι τέτοιες ενέργειες θα μας πτοήσουν. Όπως είναι και σαφές ότι ούτε τα σχολεία ούτε οι γειτονιές μας θα γίνουν χώρος δράσης ακροδεξιών και φασιστικών ομάδων κι ότι τα συνθήματα που δεν μας άφησε η αστυνομία να σβήσουμε θα τα σβήσουμε το συντομότερο.!

Συνεχίζουμε τον αγώνα ακόμη πιο αποφασιστικά για να ανατρέψουμε την κυβέρνηση και την πολιτική της μνημονιακής καταστροφής, για να κατοχυρώσουμε το δικαίωμα του λαού να αγωνίζεται, για να διώξουμε τους φασίστες από κάθε γειτονιά.

 

Kαλούμε τον κάθε δημοκράτη δημότη, εργαζόμενο, νεολαίο να μην επιτρέψει στη βία και τους οπαδούς του μίσους, τους απόγονους των δοσίλογων  και των γερμανοτσολιάδων να επιβάλλουν  τον νόμο της ζούγκλας πάνω στις ζωές μας.