• Δευ, 16/04/2018 - 23:55
Εκδήλωση παρουσίασης των θέσεων της Μετάβασης για την 4η Συνδιάσκεψη, Τετάρτη 18/4

ΚΑΛΕΣΜΑ στην παρουσίαση των «Θέσεων» της ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ
Η «ΜΕΤΑΒΑΣΗ», πολιτική κίνηση που συμμετέχει στο μέτωπο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, παρουσιάζει την πρότασή της την Τετάρτη 18 Απρίλη, 7.00 μ. μ. στην αίθουσα της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Ξενοφώντος 15α (Σύνταγμα)
Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές η ανάγκη να υπάρξει ανασυγκρότηση και αντεπίθεση της Αριστεράς είναι πιο επιτακτική από ποτέ.
Ο πόλεμος δεν είναι πια ένας κίνδυνος αλλά μια πραγματικότητα, η κρίση βαθαίνει, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ σύρει τη χώρα σε επικίνδυνες περιπέτειες.
Η Αριστερά πρέπει να υψωθεί στο ύψος των περιστάσεων, να υπερβεί την πολυδιάσπαση και την εσωστρέφεια, να εμπνεύσει την κοινωνία. Για τη συγκρότηση ενός μεγάλου κοινωνικού και πολιτικού μετώπου ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τον πόλεμο, για την ανατροπή της επίθεσης του κεφαλαίου.
Η πολιτική μας πρόταση έχει αυτήν την οπτική. Την καταθέτουμε αρχικά στην 4η Συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά και σε όλη την αριστερά και τους αγωνιστές του λαϊκού κινήματος. Θα είναι ο προσανατολισμός μας στις μεγάλες μάχες που έρχονται, ο πυρήνας των πολιτικών πρωτοβουλιών μας. Καλούμε κάθε αγωνιστή και αγωνίστρια να συζητήσουμε σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, ανοιχτά και συντροφικά.

 

Related Posts