ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας : Πολυτεχνείο αγώνα και όχι κυβερνητικού ξεπλύματος

  • Παρ, 22/11/2019 - 09:18

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας χαιρετίζει τη μαζική διαδήλωση της 17ης Νοέμβρη στην οποία συμμετείχαν πάνω από 1000 αγωνιστές των κινημάτων της πόλης του Βόλου και συμπολίτες μας. Ο αγώνας του φοιτητικού κινήματος των τελευταίων εβδομάδων με αποκορύφωμα τα γεγονότα στην ΑΣΟΟΕ την προηγούμενη εβδομάδα, μετατρέπεται σε πυροκροτητή της κοινωνικής δυσαρέσκειας.

Έξω οι μπράβοι και η αστυνομία απο το δημαρχείο. Ολοι στο δημοτικό συμβούλιο την Τρίτη 28/08 στις 09:00. Το νερό ειναι δημόσιο κοινωνικό αγαθο.

  • Δευ, 27/08/2018 - 22:24

Στη σημερινή (27/08) συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Βόλου μάθαμε πως για την προωθούμενη ιδιωτικοποίηση της ΔΕΥΑΜΒ ευθύνονται οι “παχυλοί” μισθοί των εργαζόμενων της κοινωφελούς επιχείρησης.

Ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας για τη δίκη του νεαρού αγρότη την Τετάρτη 24/05

  • Τρί, 23/05/2017 - 21:37
Όλοι στα δικαστήρια του Βόλου την Τετάρτη 24/05 στις 08:30
 
Άμεση αθώωση του νεαρού αγρότη!
Το νερό είναι δημόσιο και κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα!

Ανακοίνωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας για τα γεγονότα στις «Αναιρέσεις» στον Βόλο

  • Πέμ, 16/06/2016 - 21:21

Μπροστά μας έχουμε μια σκληρή ταξική αναμέτρηση απέναντι στην συμμαχία κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ-κεφαλαίου που διαπερνά κάθε πτυχή της κοινωνικής, οικονομικής, ιδεολογικής και πολιτικής ζωής. Η ανάγκη για ενότητα όλου του μαχόμενου κομματιού της κοινωνίας στη βάση της ταξικής του προοπτικής επιβάλει να δούμε ποιες πολιτικές δυνάμεις θέλουν και μπορούν να δώσουν αυτή τη μάχη. Το πεδίο που θα κριθούμε δεν είναι οι προθέσεις, αλλά οι πράξεις και ο κοινωνικός και πολιτικός αντίκτυπος αυτών. Από αυτή τη σκοπιά η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί όλες τις μαχόμενες δυνάμεις να καταγγείλουν τις εν λόγω μεθοδεύσεις και να πάρουν πολιτικά και οργανωτικά μέτρα ενάντια στον εκφυλισμό των αγωνιστικών τάσεων του κινήματος.

 

Απόφαση ΤΕ Μαγνησίας, 1/3/2016

  • Παρ, 04/03/2016 - 18:04

Η Τ.Ε. της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας ύστερα από τρεις διαδικασίες πάνω στις θέσεις του ΠΣΟ για την 3η συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και πλούσιο διάλογο αποφάσισε πάνω στις τροπολογίες που κατατέθηκαν είτε από οργανώσεις και πρωτοβουλίες πανελλαδικά, είτε από συντρόφους της Τ.Ε. Οι τροπολογίες που υπερψηφίστηκαν κατατίθενται ως προτάσεις και στην 3η συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας : Κανένα στρατόπεδο συγκέντρωσης- hot-spot ποτέ και πουθενά

  • Παρ, 26/02/2016 - 09:27

Μπροστά μας έχουμε μια μεγάλη μάχη. Να ηττηθεί οποιοδήποτε σχέδιο δημιουργίας στρατοπέδων συγκέντρωσης-hot spots, να ηττηθεί το σχέδιο διαλογής των προσφύγων και των μεταναστών, ανάλογα με τις ανάγκες του κεφαλαίου. Για να γίνει αυτό χρειάζεται ένα μαχητικό κίνημα που θα ενοποιεί την αντιπολεμική πάλη και την αλληλεγγύη με τον αγώνα της θιγόμενης πλειοψηφίας στη χώρα μας για την αποτίναξη του «μνημονιακού κεκτημένου» και θα την αναδεικνύει σαν μια ενιαία αναμέτρηση.

Κανένα εργοστάσιο κλειστό, κανείς απολυμένος! Δικαίωση των αιτημάτων των απεργών εργαζομένων της ΒΙΣ!

  • Τετ, 30/09/2015 - 09:59

Παρασκευή 25/9/15 ο ιδιοκτήτης της ΒΙΣ Φιλίππου ανακοινώνει την οριστική παύση λειτουργίας του τμήματος Χαρτοποιίας. Οι 31 εργαζόμενοι στο τμήμα μαθαίνουν ότι σε λίγο καιρό θα βρεθούν άνεργοι. Η συνδικαλιστική γραφειοκρατία του ΕΚΒ δηλώνει «αιφνιδιασμένη», μιας και είχε εμπιστευθεί τις υποσχέσεις του Φιλίππου περί «αναπτυξιακού - εκσυγχρονιστικού πλάνου» για την επιχείρηση. Βουλευτές καλούνται να «ευαισθητοποιηθούν» γύρω από το «δράμα» των υπό απόλυση εργαζομένων, ενώ πρώτα έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να συνθλίψουν το υποτυπώδες νομικό οπλοστάσιο υπεράσπισης του κόσμου της εργασίας απέναντι στην εργοδοτική ασυδοσία. 

Ανακοίνωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας για τις εκλογές και δημοσιεύματά στο τοπικό τύπο

  • Παρ, 04/09/2015 - 01:55

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας με απόφαση των μαζικών δημοκρατικών διαδικασιών της Τ.Ε. και με βάση την απόφαση του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου ανακοινώνει ότι είναι  πανέτοιμη να συμμετάσχει στην ερχόμενη εκλογική μάχη της 20ης Σεπτέμβρη. Αυτές οι εκλογές σηματοδοντούνται από μία άνευ προηγουμένου αντεπίθεση των δυνάμεων του ντόπιου και διεθνούς κεφαλαίου που ενάντια σε θεούς και δαίμονες μεθόδευσαν την υπερψήφιση του 3ου μνημονίου

Σελίδες