• Δευ, 13/05/2013 - 23:17
ΔΤ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης : Για την επίθεση των ΜΑΤ και τις συλλήψεις 3 γυναικών στις Σκουριές

Η βάρβαρη επίθεση με ξύλο, χημικά και συλλήψεις που δέχτηκαν από τα ΜΑΤ γυναίκες κάθε ηλικίας στον Κάκαβο της Χαλκιδικής στις 12 Μαΐου, είναι ένας ακόμα κρίκος στην ατελείωτη αλυσίδα της βίας και της καταστολής με την οποία έρχεται αντιμέτωπος ο λαός κάθε φορά που αντιδρά στην εξαθλίωση της ζωής του και στο ξεπούλημα του τόπου του.

Η Ελληνική Αστυνομία απέδειξε για πολλοστή φορά το πόσο καλά υπηρετεί την τρικομματική κυβέρνηση των μνημονίων και της εξαθλίωσης του λαού μας καθώς και τα ντόπια και ξένα συμφέροντα που νέμονται τον τόπο μας.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει τη σημερινή ωμή επίθεση των κατασταλτικών δυνάμεων στις Σκουριές Χαλκιδικής. Όση βία κι αν χρησιμοποιήσουν, όση τρομοκρατία και αν προσπαθούν να σπείρουν στην ελληνική κοινωνία, αργά ή γρήγορα οι ανθρωποφύλακες και τα αφεντικά τους στην κυβέρνηση θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει.

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των τριών συλληφθεισών γυναικών στις Σκουριές καθώς και των δύο προφυλακισθέντων αγωνιστών από την Ιερισσό. Απαιτούμε την εκκένωση του Κάκαβου και της ευρύτερης περιοχής της Ιερισσού από τις δυνάμεις κατοχής των ΜΑΤ και της Αστυνομίας. Να σταματήσει τώρα η τρομοκρατία στη Χαλκιδική!

Καλούμε όλον τον λαό να σταθεί στο πλευρό των Χαλκιδικιωτών στον αγώνα για Γη κι Ελευθερία, για Ζωή κι Αξιοπρέπεια.

ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ

ΔΙΑΛΕΓΕΙ Ή ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ Ή ΤΑ ΟΠΛΑ