• Τρί, 12/11/2013 - 08:36
Αντιφασιστικό Συλαλλητήριο για να κλείσουν τα γραφεία της ΧΑ στη Θεσσαλονίκη, Τρίτη 12 Νοέμβρη

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ !

Ενάμισυ μήνα μετά από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής και τις τεράστιες διαδηλώσεις που επέβαλλαν τις συλλήψεις ορισμένων ηγετικών στελεχών αυτής της εγκληματικής οργάνωσης, το αντιφασιστικό κίνημα βγαίνει ξανά στους δρόμους! Δεν θα επιτρέψουμε στους νεοναζί να αξιοποιήσουν τις εν ψυχρώ εκτελέσεις εκτός από τα γραφεία τους στο Νέο Ηράκλειο για να εμφανιστούν σαν αθώα θύματα και να συνεχίσουν την εγκληματική τους δράση. Η συγκεκριμένη εγκληματική ενέργεια βρήκε σαν έτοιμους από καιρό την κυβέρνηση και τους υποστηρικτές της στα ΜΜΕ για να αναστυλώσουν την θεωρία των «δύο άκρων». Γίνεται προσπάθεια να εξισορροπηθεί η εγκληματική δράση διαρκείας των νεοναζί της Χρυσής Αυγής και να εμφανισθεί η άθλια συγκυβέρνηση και το κράτος του αστυνόμου ως εγγυητής της σταθερότητας.

            Δεν μπορούν να πείσουν κανέναν ότι οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάντ Λουκμάν έγιναν ξαφνικά θύματα. Είναι πλέον γνωστοί οι δεσμοί της δολοφονικής οργάνωσης με τον υπόκοσμο, με κάθε είδους μηχανισμό που έχει πρόσβαση σε όπλα, από την αστυνομία μέχρι τα κυκλώματα των εφοπλιστών τύπου Πάλλη.  Η Αριστερά και το εργατικό κίνημα δεν πρόκειται να πτοηθούν, ούτε να τρομοκρατηθούν. Μαζικά, αποφασιστικά, στους δρόμους του αγώνα συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα για να τσακίσουμε το φασισμό μέσα από τον μαζικό αγώνα των εργαζομένων και της νεολαίας, στις γειτονιές, τα σχολεία, στους χώρους δουλειάς. Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στο φασισμό και το ρατσισμό, για την ανατροπή της μνημονιακής βαρβαρότητας μέσα από τους αγώνες του κινήματος και τη δράση των εργαζόμενων και της νεολαίας. Σαράντα χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου δεν θα αφήσουμε τους νοσταλγούς της χούντας να εμφανίζονται ως εναλλακτική λύση απέναντι στο πολιτικό σύστημα που στηρίζουν.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης καλεί όλους τους εργαζόμενους και τη νεολαία της πόλης να συμμετάσχουν μαζικά στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο την Τρίτη 12 Νοέμβρη στις 6μμ στο αγ. Βενιζέλου.