Βίντεο από την εκδήλωση στην Ανάβυσσο 16/3
  • Δευ, 19/03/2012 - 18:47
Βίντεο από την εκδήλωση στην Ανάβυσσο 16/3

Την Παρασκευή 16/3, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ πραγματοποίησε εκδήλωση  στην Ανάβυσσο,  με σκοπό  την παρουσίαση  των πολιτικών  θέσεων και προτάσεων του μετώπου της αντικαπιταλιστικής αριστεράς για τις κρίσιμες εξελίξεις και μάχες, στα πλαίσια της καμπάνιας που έχει ξεκινήσει πανελλαδικά.
Η εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε με επιτυχία  στο Δημαρχείο Αναβύσσου.
Η επιτυχία της οφείλεται τόσο στη συμμετοχή του κόσμου που γέμισε την αίθουσα, όσο και στην ενδιαφέρουσα  συζήτηση στην οποία πήραν τον λόγο πολλοί από τους συμμετέχοντες.
Αξίζει να σημειωθεί το ενδιαφέρον κι η ανάγκη  του κόσμου  να συνεχιστεί  η συζήτηση στους αγωνιστές και στις δυνάμεις τις αριστεράς με σκοπό την κοινή δράση, την ενότητα του λαού στον αγώνα και την αναγκαία όσο ποτέ συγκρότηση ενός Αγωνιστικού Μετώπου Ρήξης και Ανατροπής.

Η επιτυχία της εκδήλωσης ήταν η καλύτερη απάντηση, στο μπλογκ ΑΤΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ το οποίο όχι μόνο απέκλεισε και δεν ανάρτησε το κάλεσμα της εκδήλωσης και τις ανακοινώσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, όπως επιβάλει η δεοντολογία της αντικειμενικής ενημέρωσης αλλά ανάρτησε προβοκατόρικο άρθρο το οποίο  σκοπό είχε τη δυσφήμιση και περιθωριοποίηση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τη στοχοποίηση αγωνιστών στην περιοχή καθώς και την αποτροπή συμμετοχής στην εκδήλωση.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα συνεχίσει τις συζητήσεις και θα στηρίξει με κάθε τρόπο τους αγώνες για την ανατροπή της χούντας συγκυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ – κεφαλαίου, που στόχο έχει να μετατρέψει τους εργαζόμενους σε νέους “ραγιάδες” του ξένου και ντόπιου κεφαλαίου. Θα στηρίξει τους αγώνες, στην περιοχή, για την προστασία του περιβάλλοντος και του φυσικού πλούτου  ενάντια στα αδηφάγα συμφέροντα που επιδιώκουν την καταλήστευση και καταστροφή του.

Θα προβάλει την αναγκαία διέξοδο για το λαό που βρίσκεται στη διεκδίκηση από τον κόσμο της εργασίας της διαγραφής του χρέους, της εξόδου από την ΕΕ και το Ευρώ, την εθνικοποίηση των τραπεζών και των στρατηγικών τομέων της οικονομίας με εργατικό έλεγχο, της αναδιανομής του πλούτου σε όφελος της λαϊκής πλειοψηφίας.

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση :