• Παρ, 21/02/2014 - 08:19
Ανοιχτό κάλεσμα για συγκρότηση σχήματος στις περιφερειακές, Ναύπλιο Παρασκευή 28/2

Ανοιχτό κάλεσμα για συγκρότηση

  Αριστερού Αντικαπιταλιστικού Σχήματος

    Παρέμβασης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Η Τοπική Επιτροπή ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αργολίδας έχοντας ως βασική της επιδίωξη την ενίσχυση συγκρότησης μιας αυτοτελούς παρέμβασης του αντικαπιταλιστικού αριστερού ρεύματος και των ευρύτερων δυνάμεων της συμπόρευσης απευθύνει ανοιχτό, ειλικρινές, ενωτικό κάλεσμα για τη συγκρότηση ενός μάχιμου περιφερειακού σχήματος που θα παρέμβει στις επερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές και κυρίως ύστερα από αυτές.

 

Απευθυνόμαστε σε οργανωμένους και ανένταχτους αγωνιστές, σε πολιτικές και κινηματικές συλλογικότητες, σε όλους όσους βιώνουν καθημερινά τον κίνδυνο της ανεργίας, βλέπουν το μεροκάματό τους να λιγοστεύει ακόμη πιο πολύ, αγωνιούν για το παρόν και το μέλλον των παιδιών τους. Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς που έχετε το βλέμμα στραμμένο ακόμη προς τον ήλιο, που πιστεύετε στην υπόθεση της ανατροπής αυτής της βαρβαρότητας.

Καλούμε σε ισότιμο διάλογο όλους όσους επιθυμούν να συμβάλλουν σε αυτή την υπόθεση, να συμμετέχουν με την πρόταση τους, τις ιδέες τους, και τη γνώμη τους, προκειμένου αυτό το εγχείρημα να αποκτήσει τα πιο μαζικά, δημοκρατικά, και πλατιά χαρακτηριστικά.

 

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου στις 7μμ

Αίθουσα: Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου