• Παρ, 27/04/2012 - 21:30
Καταγγελία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Α’ Πειραια
Σήμερα το πρωί τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Α’ Πειραιά βρέθηκαν (όχι προ εκπλήξεως) αντιμέτωποι με τα αποτελέσματα της τραμπούκικης και μαύρης επίθεσης στο προεκλογικό περίπτερο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην οδό Σωτήρος στο κέντρο του Πειραιά. Από το περίπτερο δε βρέθηκε ούτε ίχνος καθώς όχι μόνο ¨άγνωστοι¨ το έσπασαν κατά τις βραδυνές ώρες άλλα και ο ίδιος ο δήμαρχος Μιχαλολιάκος (ΝΔ-ΛΑΟΣ) φρόντισε τα απομεινάρια να μαζευτούν και να πεταχτούν από τις υπηρεσίες του δήμου. Οι μεθοδευμένες αυτές ενέργειες έγινα στο απόλυτο σκοτάδι φέρνοντας τα μέλη προ τετελεσμένων γεγονότων.
Στο μονόδρομο της εξαθλίωσης που μας προβάλουν είναι προφανές ότι δε χωράει πλέον ούτε η στοιχειώδης δημοκρατία. Τους πονάει και τους τρομάζει το γεγονός ότι η άποψη ότι υπάρχει άλλος δρόμος αποκτά δυναμική στο λαό. Γι’ αυτό με κάθε τρόπο κοιτάζουν να αποκλείσουν την ΑΝΤΑΡΣΥΑ που λέει ότι υπάρχει ζωή χωρίς ευρώ, χωρίς χρέος, χωρίς μνημόνια από τα ΜΜΕ. Με κάθε περίπτερο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που σπάνε νομίζουν ότι θα χάσουμε τη δύναμη μας να παλεύουμε ενάντια στη φτώχεια και την κοινωνική καταστροφή. Όμως η δύναμη μας και του λαού μας είναι ατελείωτη.  Πιστεύοντας σε αυτήν τη δύναμη θα βγούμε ακόμα πιο ορμητικά να σπάσουμε τα τείχη της εξαθλίωσης.
Ο λαός μπορεί και πρέπει να αρνηθεί το μέλλον που του ετοιμάζουν και αυτό το μήνυμα ανυπακοής πρέπει να εκφράσει ακόμα και στις κάλπες. Με εμπιστοσύνη στη δύναμη του λαού μας λέμε ότι υπάρχει άλλος δρόμος και αυτό το μήνυμα στέλνουμε και στους άλλους λαούς που υποχρεώνονται να υπακούσουν σε αυτήν την πολιτική. Δεν έχουμε ανάγκη ούτε τους δανειστές, ούτε την ΕΕ, ούτε το ευρώ. Μπορούμε να ζούμε με πραγματική δημοκρατία, με αναδιανομή του πλούτου, με αξιοπρέπεια.