• Παρ, 04/09/2015 - 22:15
Παρουσίαση θέσεων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Ξάνθη, 3/9

Τις θέσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, οι οποίες παραμένουν σταθερές ως προς την πολιτικο-οικονομική τους κατεύθυνση και ανεπηρέαστες από το ασταθές πολιτικό περιβάλλον της τελευταίας μνημονιακής πενταετίας, ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου, παρουσίασαν τα μέλη της Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ξάνθης κ.κ. Μηλιαζήμ Τζεμαλή και Τζώτζης Βασίλης.

Εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θέτει ως προϋπόθεση για σύμπραξη με άλλες πολιτικές δυνάμεις και κινήματα, τον καθαρό πολιτικό λόγο, ο οποίος αποδεικνύεται ότι εκλείπει από το πολιτικό προσωπικό και τα κόμματα –ακόμη και από ορισμένα που αυτοπροσδιορίζονται ως αριστερά , υποστήριξαν- προσθέτοντας ότι με το ίδιο κριτήριο θα πρέπει αυτή τη φορά να προσέλθουν στις κάλπες και οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι.

Η αποδέσμευση από την Ε.Ε. και την ευρωζώνη, η κρατικοποίηση των τραπεζών, η αυτοδιαχειριζόμενη  -από τους ίδιους τους εργαζόμενους- παραγωγή, η παροχή των δημόσιων αγαθών και υπηρεσιών σε όλους είναι ορισμένες μόνο από τις προτάσεις που παρουσίασαν τα μέλη της τοπικής επιτροπής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ακούστε τη συνέντευξη.

 

 

 

03.09.15 ΜΕΛΗ ΤΟΠΙΚ. ΕΠΙΤΡ. ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΖΩΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ-ΜΙΛΙΑΖΗΜ ΤΖΕΜΑΛΗ by Radio899 on Mixcloud

 

ρεπορτάζ από http://www.radio899.gr/?q=node%2F4670#sthash.NQJpnbhV.dpuf