• Σάβ, 05/05/2012 - 14:49
Να σταματήσουν οι διώξεις στα θύματα του σεξουαλικού καταναγκασμού!
Τελικά τα πράγματα συνέχισαν στον δρόμο που είχε προδιαγραφεί: οι οροθετικές γυναίκες, θύματα σεξουαλικού καταναγκασμού και εξαρτήσεων, προφυλακίστηκαν από την ανεξάρτητη δικαιοσύνη! Μαζί τους στη φυλακή οδηγείται η αξιοπρέπεια μιας κοινωνίας, της οποίας οι θεσμοί δεν συγκινούνται από το διαρκές έγκλημα κατά της νοσοκομειακής πρόνοιας, από τη φασιστική διαπόμπευση άρρωστων ανθρώπων κόντρα σε κάθε ιατρικό απόρρητο, από τις πλάτες που προσφέρει το επίσημο κράτος και οι μηχανισμοί καταστολής στα κυκλώματα εμπορίας ανθρώπων και σεξουαλικού καταναγκασμού. Οι γυναίκες κλείστηκαν στη φυλακή, αποσύρθηκαν από την πιάτσα και οι νοικοκυραίοι πελάτες τους μπορούν να κοιμούνται ήσυχα, άραγε;
Ευτυχώς, τα αντανακλαστικά της κοινωνίας φαίνεται πως δεν είναι αυτά στα οποία στόχευαν οι κκ. Λοβέρδος και Χρυσοχοΐδης. Ευτυχώς, το κύμα συμπαράστασης στις γυναίκες αυτές ήρθε από παντού!
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ συμμετείχε χτες στην κινητοποίηση στα Δικαστήρια και στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, με τον ψυχίατρο και μέλος της ΑΡΣΙ Γιώργο Νικολαΐδη και την δικηγόρο Αλέκα Ζορμπαλά, ενώ δικηγόροι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχουν προστρέξει σε δικαστική συμπαράσταση των κακοποιημένων γυναικών.
Οι εξαρτημένοι της εξουσίας και πόρνες κάθε αντιλαϊκής πολιτικής και οι Τροϊκανοί νταβατζήδες τους θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει, τόσο αύριο όσο και μετά τις 7 Μάη, στους δρόμους του αγώνα και της ανατροπής. Για μια άλλη κοινωνία, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, χωρίς σεξουαλικούς ή άλλους καταναγκασμούς, με κοινωνική δικαιοσύνη και ισότητα για όλες και όλους.