• Δευ, 13/03/2017 - 15:19
Απόφαση του Κεντρικού Συντονιστικού για τη Συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης (8.3.2017)

Απόφαση του Κεντρικού Συντονιστικού για τη Συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης (8.3.2017)

 Το ΚΣ στη συνεδρίασή του την Τετάρτη 8.3.2017 αποφάσισε τα συγκεκριμένα βήματα για την υλοποίηση της απόφασης να πραγματοποιηθεί η συνδιάσκεψη Θεσσαλονίκης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Κλείνει έτσι ο κύκλος της προεργασίας κατά την οποία έγινε εξαντλητική συζήτηση στις Τοπικές Επιτροπές και το ΚΣ.

Βασικές επιδιώξεις είναι η καλύτερα οργανωμένη παρέμβαση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης, σε κρίσιμη και απαιτητική περίοδο για τους εργαζόμενους και το λαό, για την αντικαπιταλιστική ανατροπή της επίθεσης κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ-κεφαλαίου, στην κατεύθυνση που χαράζουν η Πολιτική Πρόταση και η πρόσκληση-κάλεσμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την κοινή δράση ενάντια στη 2η αξιολόγηση, η συσπείρωση και δημοκρατική λειτουργία του Μετώπου και η αποφασιστική συμβολή στην υλοποίηση των αποφάσεων της 3ης Συνδιάσκεψης.

Η συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Απρίλη σε χώρο που θα ανακοινωθεί έγκαιρα.

Στη συνδιάσκεψη θα συμμετέχουν όλα τα μέλη των Τοπικών και Κλαδικών Επιτροπών της Περιφερειακής Ενότητας (νομού) Θεσσαλονίκης. Το ΚΣ σε συνεργασία με τις ΤΕ, ΚΕ και τα συντονιστικά τους θα φροντίσει για την επικαιροποίηση του μητρώου μελών.

Εισηγητικά κείμενα για τη συνδιάσκεψη θα είναι: α) η απόφαση της συνεδρίασης του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις 21/1 και β) το εισήγηση για το πρόγραμμα δράσης που θα διαμορφωθεί με ευθύνη του ΚΣ στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Στη συνδιάσκεψη μετά την ολοκλήρωση του διαλόγου θα γίνει ψηφοφορία για τις αποφάσεις και θα εκλεγεί νέο ΚΣ. Το απερχόμενο ΚΣ εργάζεται στην κατεύθυνση να διαμορφώσει συγκεκριμένη πρόταση.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε κατά πλειοψηφία.

Θεσσαλονίκη, 8 Μάρτη 2017