• Κυρ, 06/01/2019 - 12:26
Σχόλιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας σχετικά με την παρουσίαση του συνδυασμού «Ώρα Πάτρας»
Οι τοπικές εκλογές που θα διεξαχθούν το Μάιο του 2019, δίνουν τη δυνατότητα να εκφραστεί ένα μαζικό ρεύμα καταδίκης της βάρβαρης αντιλαικής πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, της ΕΕ καθώς και των πολιτικών τους φορέων σε τοπικό-περιφερειακό επίπεδο. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με στόχο να συμβάλλει πρώτα και κύρια στο ξέσπασμα αγώνων που θα διεκδικούν εδώ και τώρα ριζική βελτίωση της ζωή των εργατικής τάξης και του λαού και θα οδηγούν στην στο ξήλωμα όλου του αντεργατικού ευρωμνημονιακού πλαισίου, θα επιδιώξει να παρέμβει αποφασιστικά στις εκλογικές μάχες, με ξεκάθαρα αντικυβερνητικό, αντιδιαχειριστικό αντι-ΕΕ στίγμα. Με ιδιαίτερο βάρος στην αποκάλυψη του ρόλου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, που ενώ διακυρήσει ότι δήθεν έχει βγάλει τη χώρα από μνημόνια την ίδια στιγμή διατηρεί ακέραιο το μνημονιακό κεκτημένο και εντείνει την επίθεση στα φτωχά λαϊκά στρώματα.
 
Οι όποιες αναφορές γίνονται από πρόσωπα ή ΜΜΕ τις τελευταίες μέρες περί συμμετοχής «επικεφαλής παράταξης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, στο συνδυασμό Ρώρου είναι αναληθείς. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας στις εκλογές στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές αποφάσισε να μην συμμετέχει με δικό της συνδυασμό, και δεν έχει καμία σχέση με όσους εμφανίζονται επικαλούμενοι την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, να συμμετέχουν σε δημοτική παράταξη που έχει στηρίξη του ΣΥΡΙΖΑ. Άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, δεν μπορούν να εμπορεύονται το όνομα της, και την καθημερινή προσπάθεια των αγωνιστών και αγωνιστριών της και την συμβολή τους στην συγκρότηση της αντικαπιταλιστικής και επαναστατικής αριστεράς στην Ελλάδα.
 
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας θα συζητήσει δημοκρατικά και θα πάρει αποφάσεις μέσα από τις συνελεύσεις των τοπικών επιτροπών της, σχετικά με τα επόμενα βήματα της εκλογικής της παρέμβασης και θα προχωρήσει και σε ανακοινώσεις το επόμενο διάστημα.

Related Posts