• Δευ, 04/04/2022 - 23:10
ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης: Αλληλεγγύη στον Κ. Ξενόπουλο – Να απαλλαγεί από όλες τις κατηγορίες

Αλληλεγγύη στον Κ. Ξενόπουλο – Να απαλλαγεί από όλες τις κατηγορίες
Να καταδικαστεί η κρατική καταστολή και η αστυνομική βία

Δικάζεται και πάλι την Τρίτη 5.4.2022 στη Θεσσαλονίκη ο αγωνιστής Κ. Ξενόπουλος, μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΝΑΡ, δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την «Πόλη Ανάποδα-Δύναμη Ανατροπής», καθώς επιχειρείται για άλλη μια φορά η δικαίωση της κρατικής καταστολής με τη δίωξη των θυμάτων της. Ενώ η μήνυση του Κ. Ξενόπουλου που τραυματίστηκε από την άγρια επίθεση των αστυνομικών στο μπλοκ του ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ (ΣΥ.Σ.Θ.) σε κινητοποίηση τον Οκτώβρη του 2017 μπήκε στο αρχείο, την Τρίτη τον δικάζουν με βάση την αντι-μήνυση των αστυνομικών.
Η κινητοποίηση είχε γίνει μετά από κάλεσμα του ΣΥ.Σ.Θ. με αφορμή το SUMMIT 2017, ένα συνέδριο του Συνδέσμου Βιομηχάνων με την συμμετοχή του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα καθώς και του σημερινού Κ. Μητσοτάκη, μαζί με εκπροσώπους του μεγάλου κεφαλαίου, για να συζητήσουν το προχώρημα της αντιλαϊκής πολιτικής.

Θα είμαστε μαζί με τον Κώστα Ξενόπουλο την Τρίτη 5 του Απρίλη, 9.30π.μ. στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης σε συγκέντρωση αλληλεγγύης και καταδίκης και του εντεινόμενου κυβερνητικού αυταρχισμού και της καταστολής, απαιτώντας την ολοκληρωτική αθώωση και απαλλαγή του.