• Πέμ, 30/03/2023 - 19:18
Ανακοίνωση ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηρακλείου Αττικής
ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΕΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΗΣ σ. ΑΝΝΑΣ Α.
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ 
Η ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ χαιρετίζει τη μαζική κινητοποίηση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Μάρτη έξω από το φούρνο ΒΕΝΕΤΗΣ στο σταθμό ΗΣΑΠ στο Ηράκλειο, ενάντια στην εκδικητική απόλυση της σ. Άννας Α. για τη συμμετοχή της στις πανεργατικές απεργίες στις 8 και 16 Μάρτη. 
 
Η εργοδοσία στον φούρνο ΒΕΝΕΤΗΣ απέλυσε την Άννα Α., την Τετάρτη 22 Μάρτη, για να δώσει το «μήνυμα» και προς στους υπόλοιπους εργαζόμενους για το τι θα σημάνει  η συμμετοχή τους σε μελλοντικές απεργίες. 
 
Αυτές οι πρακτικές έχουν τις πλάτες της κυβέρνησης και το Νόμο Χατζηδάκη που θέλει να τσακίσει το συνδικαλισμό και το δικαίωμα στην απεργία. Δεν μας τρομοκρατούν, μας εξοργίζουν! 
 
Οι μαζικές απεργιακές συγκεντρώσεις στις 8 και 16 Μάρτη και η χθεσινή τοπική συγκέντρωση στο Ηράκλειο έδωσε το μήνυμα ότι αν αυτοί έχουν τις πλάτες της κυβέρνησης, οι εργαζόμενοι έχουν τα συνδικάτα και την αλληλεγγύη του κόσμου. Η δύναμη μας είναι μεγαλύτερη από τη δική τους.
 
Η ΤΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Ηράκλειο θα είναι παρούσα σε όλες τις κινητοποιήσεις μέχρι την επαναπρόσληψη της Άννας και καλεί όλη την αριστερά, τους εργαζόμενους, τη νεολαία και τους μαζικούς φορείς του Ηρακλείου να σταθούν στο πλευρό της για να δώσουμε το δικό μας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα και τις απεργίες - νόμος είναι το δίκιο του εργάτη!