• Δευ, 08/05/2023 - 23:32
Παρουσίαση του ψηφοδελτίου και των πολιτικών θέσεων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στα Χανιά (video)
Παρουσίαση του ψηφοδελτίου και των πολιτικών θέσεων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στα Χανιά (video)
 

Το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην εκλογική περιφέρεια Χανίων παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 8/5, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, όπου έγινε παράλληλα και η παρουσίαση των θέσεων και προτάσεων του μετώπου της επαναστατικής και αντικαπιταλιστικής Αριστεράς. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από τους Άννα Μαλινδρέτου και Σεραφείμ Ρίζο, μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Στη συνέντευξη τοποθετήθηκαν οι υποψήφιες βουλεύτριες Μερόπη Βαγιωνάκη, δικηγόρος, περιφερειακή σύμβουλος Κρήτης με την “Ανυπόταχτη Κρήτη”, Μαρία Καλιτσουνάκη, συνδικαλίστρια στο Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων, Άννα Μαματσή, συνδικαλίστρια στο Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και ο υποψήφιος βουλευτής Μανώλης Φιωτάκης, τεχνικός, μέλος του συντονιστικού της ΚΕΕΡΦΑ. Στο ψηφοδέλτιο μετέχουν επίσης η Βάσω Κριαρά, πολιτικός μηχανικός, μέλος ΣΜΤ και ο Γιώργος Πρεκατσάκης, γεωπόνος-ερευνητής.
Στις εκλογές ψηφίζουμε και στηρίζουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ για να γίνει η αντισυστημική οργή δύναμη ανατροπής. Παλεύουμε με τη δύναμη της εργατικής τάξης και της νεολαίας να μαυρίσουμε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και να χτίσουμε δυνατή εργατική αντιπολίτευση σε όποια κυβέρνηση προκύψει από την κάλπη. Να ανοίξουμε τώρα το δρόμο για την αντικαπιταλιστική ανατροπή.
Ενημερώνουμε επίσης ότι η κεντρική πολιτική εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14/5 στις 18:30 στην πλατεία πίσω από το Βενιζέλειο Ωδείο (Δασκαλογιάννη & Επισκόπου Νικηφόρου).
Video με τις τοποθετήσεις των υποψήφιων βουλευτών και βουλευτριών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ:
 

Παρουσίαση του ψηφοδελτίου και των πολιτικών θέσεων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στα Χανιά
Μερόπη Βαγιωνάκη
Μαρία Καλιτσουνάκη
Άννα Μαματσή

Μανώλης Φιωτάκης