• Παρ, 19/05/2023 - 21:11
Καταγγελία ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων
Καταγγελία ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
 
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλει τον βανδαλισμό στο εκλογικο κεντρο μας καθως και την μερικη ή ολικη καταστροφή των εκλογικών κεντρων του ΚΚΕ μ-λ, του Μ-Λ ΚΚΕ και ΜΕΡΑ25.
Μπορεί οι ηγέτες της Χ.Α να καταδικαστηκαν και να βρίσκονται κάποιοι στην φυλακή αλλα τα "ποντίκια" τους μεσα στην νύκτα καταστρεφουν οτι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν στο φως της μέρας, την επιδραστικη απελευθερωτικη δυναμη των αριστερων, κομμουνιστικων ιδεων
 
Δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι δράστες. Ίσως το γνωρίζει η αστυνομία που βρίσκεται ούτε 200 μέτρα παρακάτω και όταν πρόκειται να ξυλοκοπήσει και να συλλάβει διαδηλωτές και διαδηλώτριες, έρχεται τρέχοντας.
Αν είναι τα γνωστά-άγνωστα φασισταριά της πόλης, τα οποία ξαναβγαίνουν από τις σκοτεινές φωλιές τους, ατύχησαν. Είμαστε παλιοί και παλιές στο δρόμο, δεν σας παίρνει.
Αν είναι νέοι άνθρωποι που «σαγηνεύονται» από τα μηνύματα μίσους της ακροδεξιάς, κοινοβουλευτικής και μη, αν πάνε στα σχολεία της πόλης όπου το «αβγό του φιδιού» εκκολάπτεται ξανά, καλά θα κάνουν να φύγουν μακριά από τα καλέσματα μίσους για κάθε τι ανθρώπινο, όμορφο και συλλογικό.
Όσο για εμάς, λέμε το εξής:
Τα πανό ξαναγράφονται, ξέρουμε γράμματα
Τα περίπτερα ξαναχτίζονται, ξέρουμε να χτίζουμε
Οι αγώνες δεν υποχωρούν. Δεν ξέρουμε να φοβόμαστε.
 
Την Κυριακή 21 Μάη, κάνουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ