• Παρ, 13/10/2023 - 16:35
ΑΝΤΑΡΣΥΑ Κέρκυρας: Αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης !

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ!

 

Αρκετά πια με την υποκρισία της ιμπεριαλιστικής λυκοσυμμαχίας ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ!

Αρκετά με το εμετικό προπαγανδιστικό κρεσέντο των καθεστωτικών ΜΜΕ!

Ντράπηκε και η ντροπή με ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο, που υποκλίνεται δουλικά στους αμερικανονατοϊκούς σφαγείς των λαών και στο ισραηλινό κράτος-τρομοκράτη!

Να το πούμε καθαρά και ξάστερα: Όταν οι λαοί βρίσκονται μπροστά στον κίνδυνο της τυραννίας, διαλέγουν ή τις αλυσίδες ή τα όπλα. Η παλιά και δοκιμασμένη τακτική του δυνάστη, φεουδάρχη, απόλυτου μονάρχη, καπιταλιστή, ιμπεριαλιστή, είναι να συκοφαντεί τους αγωνιζόμενους για τα στοιχειωδέστερα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ας μην επιτρέπουμε στα επιμέρους, έτσι κι αλλιώς φρικιαστικά, στοιχεία των πολεμικών αναμετρήσεων να συσκοτίζουν την κρίση μας και να ανατρέπουν την κοινή λογική. Το δικαίωμα των καταπιεζόμενων, των θυμάτων της εκμετάλλευσης και κάθε είδους διάκρισης, να αγωνίζονται για μια ζωή με ελευθερία και αξιοπρέπεια είναι αδιαπραγμάτευτο.

Ο νους και η καρδιά μας βρίσκεται κοντά στον αγωνιζόμενο λαό της Παλαιστίνης, κοντά στους Άραβες και Ισραηλινούς πολιτικούς κρατούμενους, που σαπίζουν στις ισραηλινές φυλακές, επειδή τολμούν να αμφισβητήσουν το απαρτχάιντ, το φασισμό και τον ιμπεριαλισμό μέσα στην ίδια τους τη χώρα.

ΚΑΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

 

 Κέρκυρα, 12-10-23 ΑΝΤ. ΑΡ.ΣΥ.Α ΚΕΡΚΥΡΑΣ