• Τετ, 01/08/2012 - 23:07
ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης για τον Παναγιώτη Καρύδη

Ο Παναγιώτης Καρύδης, ο πάντα μαχητικός σύντροφος σ’ όλους τους αγώνες των τελευταίων χρόνων ενάντια στην αντεργατική λαίλαπα, έφυγε στα 56 του χρόνια από κοντά μας, την Κυριακή 29 Ιουλίου.  

Ο Παναγιώτης ήταν πάντα παρών, πάντα μπροστά σε κάθε μικρό και μεγάλο κινηματικό γεγονός της πόλης. Στην Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων Θεσ/νίκης, στις απεργίες και τις διαδηλώσεις ενάντια στα μνημόνια και το μαύρο μέτωπο κυβερνήσεων-Ε.Ε.-ΔΝΤ, στην Πρωτοβουλία Κατοίκων Τούμπας και τις μάχες ενάντια στα χαράτσια και τους φόρους, στην παρέλαση του Λαού στις 28 του Οκτώβρη για την οποία ήταν και ο ίδιος ένας από τους 17 διωκόμενους, στο Λευκό Πύργο και στις συνελεύσεις της πλατείας, στους εργατικούς αγώνες ενάντια στο κλείσιμο των επιχειρήσεων και την ανεργία, όντας και ο ίδιος άνεργος.

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Θεσσαλονίκης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη. Εκφράζει ταυτόχρονα την πίστη και τη βεβαιότητα πως ο λαός μας με τους αγώνες του, πολύ σύντομα θα ανατρέψει την καπιταλιστική βαρβαρότητα, θα κάνει πραγματικότητα το όνειρο του Παναγιώτη για μια κοινωνία χωρίς φτώχεια κι υποταγή, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο!