• Πέμ, 19/04/2012 - 10:36
Καταγγελία ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Αγίου Νικολάου

Καταγγέλλουμε τη στάση της Ελληνικής Αστυνομίας στον Αγ. Νικόλαο Κρήτης, η οποία τις τελευταίες μέρες δείχνει το “ιδιαίτερο ενδιαφέρον” της για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αγ. Νικολάου. Πρώτα στέλνει αστυνομικό της ασφάλειας σε ανοιχτή συνέλευση της τοπικής ΑΝΤΑΡΣΥΑ (12/4) και λίγες μέρες μετά κάνει προσαγωγή στο αστυνομικό τμήμα δύο μελών της με πρόσχημα την παράνομη αφισοκόλληση στην αρχή της προεκλογικής περιόδου(17/4).

Συγκεκριμένα, τη Μεγάλη Πέμπτη, σε ανοιχτή συνέλευση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αγ. Νικολάου Κρήτης, εμφανίστηκε ασφαλίτης με έντονο ενδιαφέρον να μάθει και να γνωριστεί με φίλους και συντρόφους. Δεν έμαθε τελικά και πολλά. Κατόπιν, την Τρίτη 17/4 το βράδυ, σε αφισοκόλληση μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ επίσης στον Άγιο Νικόλαο, βρήκε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τους συντρόφους, με όρους πιο γνώριμους για την Ελληνική Αστυνομία. Τους προσήγαγε στο αστυνομικό τμήμα για παράνομη αφισοκόλληση.

Ο Υπουργός της ΕΛ.ΑΣ, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πρέπει να συμμαζέψει τους ασφαλίτες και τους χαφιέδες του. Η αστυνομική τρομοκρατία και οι προβοκάτσιες σε βάρος της Αριστεράς δεν θα περάσουν.

Ακολουθεί συνέντευξη του ενός εκ των δύο προσαχθέντων (Δ. Χαλβατζιδάκη) στο Ρ/Σ Ηχώ fm: