• Παρ, 08/11/2013 - 18:35
Κοινό κάλεσμα ΤΕ Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής για Συλλαλητήριο στην Πλατεία ΧΑΝΘ (Σάββατο 9/11, 11:00)
Η τρομοκρατία δεν μας σταματά - Ο αγώνας συνεχίζεται !
Όλοι στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο, 9 Νοέμβρη στις 11 πμ στην πλατεία ΧΑΝΘ

Από τη μια μεριά ο θαυμαστός κόσμος των πολυεθνικών, των διεθνών κερδοσκόπων, των ντόπιων μεγαλοεργολάβων, των καναλαρχών και του πολιτικού τους προσωπικού, η άθλια συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με τα μνημόνια της εξαθλίωσης, το ξεπούλημα της χώρας και της ακραίας κρατικής καταστολής. Από την άλλη όλοι εμείς, εργαζόμενοι, αγρότες, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, νεολαίοι, ο λαός της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης, που επιμένει και συνεχίζει να αγωνίζεται, παρά τις φυλακές, τις δίκες, τους εκβιασμούς και την τρομοκρατία, για τη ζωή του, τον τόπο του, τη γη και την ελευθερία.
Την ώρα που οι υποκριτές της κυβέρνησης, δήθεν για περιβαλλοντικούς λόγους, θέλουν να καταδικάσουν στο κρύο χιλιάδες φτωχά νοικοκυριά, που μην έχοντας λεφτά για πετρέλαιο γύρισαν στα τζάκια και τις ξυλόσομπες, η καταστροφή στις Σκουριές από τους χρυσοθήρες έχει ξεκινήσει! Όμως τα δάκρυα της χαράς, οι αγκαλιές, το τραγούδι και το γλέντι, με τα οποία υποδεχτήκαμε πίσω στο χωριό τους άδικα προφυλακισμένους -και ελεύθερους πια- συναγωνιστές, ατσαλώνουν τη θέληση μας για συνέχιση του αγώνα μέχρι τη νίκη.
Για την απελευθέρωση της ΒΑ Χαλκιδικής από τα αρ-παχτικά
Για να δώσουμε τέλος στην καταστροφή που ονομάζουν «ανάπτυξη»
Για να σταματήσουν οι διώξεις των αγωνιστών
Για την ανατροπή της κυβέρνησης των υπαλλήλων των πολυεθνικών
Για να γίνει ο λαός αφέντης και κυρίαρχος στον τόπο του

 
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σύσσωμο το λαό της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης να συμμετάσχει στη διαδήλωση «Για μια εξόρυξη που δεν θα γίνει ποτέ» το Σάββατο 9 Νοέμβρη στις 11 πμ στην πλατεία ΧΑΝΘ.