• Κυρ, 21/12/2014 - 23:21
Ενημέρωση για τη συνέλευση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Κορδελιού-Ευόσμου (21.12.2014)

Συνεδρίασε σήμερα Κυριακή 21/12 η ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Κορδελιού-Ευόσμου. Παρουσιάστηκαν οι τελευταίες αποφάσεις των ΚΣΕ και ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Κορδελιού-Ευόσμου ομόφωνα στηρίζει τις αποφάσεις τους και θα κινητοποιηθεί σε τοπικό επίπεδο για την υλοποίησή τους.

Σε αυτή την κατεύθυνση στηρίζει τις ταξικές δυνάμεις του μαζικού κινήματος στην προσπάθεια να βγει στο προσκήνιο ο λαϊκός παράγοντας, ώστε να είναι αυτός που θα βάλει την σφραγίδα του στις όποιες πολιτικές εξελίξεις ενάντια στα σχέδια κεφαλαίου και ΕΕ να επιβάλουν τις δικές τους αντιδραστικές «λύσεις» για το ξεπέρασμα της καπιταλιστικής κρίσης.

Για την προώθηση αυτής της πολιτικής καλούμε όλα τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με πρωτοβουλίες στους χώρους δουλειάς και τις γειτονιάς να σπάσουν το κλίμα της εκλογικής αναμονής, της σήψης του πολιτικού συστήματος, της αγωνιστικής καθήλωσης που επιβάλουν και οι ηγεσίες ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ. Απευθυνόμαστε στην μαχόμενη Αριστερά, στην αγωνιστική βάση του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ και φυσικά σε όλο το μαζικό κίνημα για την προώθηση της λαϊκής, ανατρεπτικής, εργατικής αντιπολίτευσης ενάντια στην γραμμή διαχείρισης εντός του ευρώ και της ΕΕ.

Σε τοπικό επίπεδο καλούμε σε μεγαλύτερη οργανωτική και πολιτική εγρήγορση με εξωστρεφείς δράσεις και σταθερή εμφάνιση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου:

  • παρέμβαση στην πλατεία Εύοσμου την Τρίτη 23/12 5μμ.

  • μονιμοποίηση παρόμοιων δράσεων αμέσως μετά την περίοδο των γιορτών με σταντ και εξορμήσεις

  • διοργάνωση πολιτικής εκδήλωσης στις αρχές Γενάρη

  • στηρίζουμε τους συντρόφους και συναγωνιστές εργαζόμενους της ΕΛΒΟ που απειλούνται με δικαστικές αγωγές από την εργοδοτική πλειοψηφία ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ του σωματείου και τους προέδρους ΕΚΘ και ΓΣΕΕ. Συνυπογράφουμε ψηφίσματα αλληλεγγύης και τα προωθούμε στους χώρους εργασίας και συλλογικότητες που παρεμβαίνουμε.