• Πέμ, 02/07/2015 - 20:17
Περιοδείες και εξορμήσεις της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α υπέρ του ΟΧΙ σε όλη τη περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας.

Μέλη και φίλοι της τοπικής επιτροπής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σαρώνουν τη περιοχή προπαγανδίζοντας την θέση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ υπέρ του ΟΧΙ στη κάλπη της Κυριακής.

 

Τη Δευτέρα 29/6 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μελών και φίλων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας στην οποία παρουσιάστηκε η απόφαση για τη στάση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο επικείμενο δημοψήφισμα.

Τη Τρίτη 30/6 πραγματοποιήθηκε περιοδεία σε Τύρια-Ριζοβούνι-Θεσπρωτικό-Στεφάνη-Λούρο – Ωρωπό.

Τη Τετάρτη 1/7 το πρωί πραγματοποιήθηκε εξόρμηση σε χώρους δουλειάς της πόλης ενώ το απόγευμα κλιμάκιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ περιόδευσε σε Αγιά – Ανθούσα-Πάργα-Αγία Κυριακή.

Τη Πέμπτη 2/7 το πρωί μέλη της τοπικής επιτροπής περιόδευσαν με μικροφωνική σε Φιλιππιάδα-Θεσπρωτικό-Λούρο-Πρέβεζα. Το ίδιο απόγευμα πραγματοποιήθηκε περιοδεία σε όλη την αγορά της πόλης.

Παρασκευή 3/7 θα πραγματοποιηθεί εξόρμηση στη παραλία της πόλης.

Σαββάτο 4/7 κλιμάκια θα εξορμήσουν στο Καναλάκι, στα χωριά του πρώην δήμου Ζαλόγγου και στις γειτονιές της πόλης.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους νέους, να συμμετάσχουν μαζικά στο δημοψήφισμα της Κυριακής ψηφίζοντας ΟΧΙ .

Τη Κυριακή ψηφίζουμε ΟΧΙ ενάντια στη τρομοκρατία του κεφαλαίου.

Το ΟΧΙ στην μαύρη πρόταση της τρόικας για ένα νέο βαρύτερο γύρο μνημονιακής λεηλασίας, αποτελεί ταυτόχρονα και ένα βαρύ ΟΧΙ στον κατήφορο των συνεχών "προτάσεων" της κυβέρνησης που αποδέχονται ολοένα και περισσότερους αντιλαϊκούς μνημονιακούς όρους και στην πραγματικότητα εξυπηρετούν τους υποστηρικτές του ΝΑΙ

Να σταματήσουν τώρα οι διαπραγματεύσεις υποταγής κυβέρνησης και τρόικας

ΟΧΙ σε νέο τρίτο μνημόνιο

ΟΧΙ σε κάθε μνημονιακή συμφωνία

ΟΧΙ και ΕΞΩ από ευρωζώνη και ΕΕ

ΟΧΙ στην πληρωμή του ληστρικού χρέους