• Παρ, 26/02/2016 - 20:29
Εκδήλωση παρουσίασης των θέσεων ΤΕ Αμπελοκήπων-Πολυγώνου-Γκύζη, Τρίτη 1/3

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ
για την ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την 3η ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ

Αγαπητοί συναγωνιστές και συναγωνίστριες,

Διανύουμε τον 6ο μνημονιακό χρόνο σκληρής επίθεσης, αλλά και ηρωικών και επίμονων αντιστάσεων της εργατικής τάξης και του λαού μας. Ενώ η κρίση του συστήματος συνεχίζεται και εντείνεται, η εργατική απάντηση στην κρίση αναζητά τους δρόμους για την πραγμάτωσή της. Η διάψευση του σχεδίου «ούτε ρήξη ούτε υποταγή» και η ταχύτατη μετατόπιση του ΣΥΡΙΖΑ στο μνημονιακό στρατόπεδο επαναφέρει, μετά από 3 χρόνια κυριαρχίας των εκλογικών αυταπατών και της ανάθεσης, την αναγκαιότητα ενός αντικαπιταλιστικού προγράμματος ρήξης και ανατροπής, που μόνο ο οργανωμένος λαός με τους αγώνες του μπορεί να επιβάλλει και να υλοποιήσει.

Η 3η Συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ φιλοδοξεί να συμβάλλει στην αναζήτηση αυτών των διεξόδων. Για την αναγκαία σήμερα τακτική και στρατηγική και την απάντηση του εργατικού και λαϊκού κινήματος στην επίθεση που εξαπολύουν κυβέρνηση – ΕΕ –κεφάλαιο. Για την αντικαπιταλιστική ανατροπή της επίθεσης. Για το κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο που μπορεί να στηρίξει και να υλοποιήσει την εργατική απάντηση στην κρίση. Για τη συγκρότηση μιας αριστεράς σε ρήξη με το σύστημα, με σύγχρονη σοσιαλιστική και κομμουνιστική προοπτική.

Στα πλαίσια του προσυνδιασκεψιακού διαλόγου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η Τοπική Επιτροπή Αμπελοκήπων – Γκύζη – Πολυγώνου διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση παρουσίασης των θέσεων για την 3η Συνδιάσκεψη (http://antarsya.gr/node/3653), την Τρίτη 1η Μαρτίου, 7μμ, στα γραφεία μας, Ραγκαβή 69, Γκύζη.

Η παρουσία σας και η συμβολή σας με τις απόψεις και τις κρίσεις σας πάνω στις θέσεις για την 3η Συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα είναι πολύτιμη.

Τοπική Επιτροπή Αμπελοκήπων – Γκύζη – Πολυγώνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ