• Τετ, 18/04/2018 - 21:38
Με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα οι τοπικές επιτροπές της Ηπείρου ολοκλήρωσαν τις διαδικασίες για την 4η πανελλαδική συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που πραγματοποιείται στην Αθήνα στις 21 και 22 Απρίλη

Με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα οι τοπικές επιτροπές της Ηπείρου

ολοκλήρωσαν τις διαδικασίες για την 4η πανελλαδική συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που πραγματοποιείται στην Αθήνα στις 21 και 22 Απρίλη

 

Μετά τη συζήτηση των θέσεων στις τοπικές επιτροπές , τις ανοιχτές συγκεντρώσεις παρουσίασης των θέσεων σε όλες τις πόλεις της Ηπείρου οι διαδικασίες για την 4η συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ολοκληρώθηκαν με την εκλογή των αντιπροσώπων των τοπικών επιτροπών που θα συμμετέχουν σε αυτή.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ φιλοδοξεί να βγει πολιτικά πιο δυνατή από τη διαδικασία της συνδιάσκεψης για να δώσει τη μάχη:

 

1.Με την αστική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που καθοδηγεί μια βάρβαρη αντιλαϊκή επίθεση διαρκείας.

2. Με την ΕΕ, που γίνεται πιο αντιδραστική ως το 2025, με τις νέες προτάσεις Μακρόν-Γιούνκερ-Τσίπρα .

3.Με την πολεμική απειλή, που προβάλλει πιο εφιαλτική στην περιοχή.

 

Στις συνθήκες αυτές αποκτά καθοριστική σημασία η κατοχύρωση της πολιτικής αυτοτέλειας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Η συμβολή της κυρίως στην πολιτική προοπτική μιας αυτοτελούς, μαζικής και σύγχρονης αντικαπιταλιστικής Αριστεράς στη χώρα μας, αντί για τη διάχυση, ενσωμάτωση και ακύρωσή της μέσα σε ένα δήθεν «ευρύτερο» αλλά αναποτελεσματικό, ρευστό και σαθρό, αντιμνημονιακό-πατριωτικό-δημοκρατικό μέτωπο.

Είναι άμεση ανάγκη των καιρών και των εργαζομένων, για να ανατρέψουν τη βάρβαρη επίθεση κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ-Κεφαλαίου, να δυναμώσει και να διευρυνθεί το μέτωπό της αντικαπιταλιστικής επαναστατικής Αριστεράς.

Βασική προϋπόθεση γι’ αυτό είναι η πολιτική ισχυροποίηση, ανασυγκρότηση και δημοκρατική αναβάθμιση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στην 4η Συνδιάσκεψή της.

 

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α

τοπικές επιτροπές Ηπείρου