• Δευ, 15/05/2023 - 23:04
Κορυφώνεται η προεκλογική εξόρμηση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στη περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας

Κορυφώνεται η προεκλογική εξόρμηση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.  στη περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας

Μετά τη Πάργα , το Θεσπρωτικό και τα χωριά της Λάκκας, το Λούρο , τον Ωρωπό, εργασιακούς χώρους της περιοχής και το Καναλάκι, η τοπική επιτροπή Πρέβεζας συνέχισε την εβδομάδα που πέρασε τις εξορμήσεις της στη πόλη της Πρέβεζας , σε Λούτσα, Βαλανιδοράχη, Λυγιά, Χειμαδιό, Ριζά, Νάρκισσο, Καμαρίνα, Βουβοπόταμο, Τσουκνίδα, Μεσοπόταμμο, Κερασώνα, Παναγιά, Άγιο Γεώργιο, Κερασούντα, Γοργόμυλο , Ανθούσα, Αγιά και Φιλιππιάδα.

Τη Παρασκευή 12/5 παρουσίασε σε επιτυχημένη εκδήλωση  στη Πρέβεζα τις θέσεις της για τη παιδεία στην οποία συμμετείχαν εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και μαθητές. Η παρουσίαση των θέσεων έγιναν από τη σ. Χρυσικού Γιαννούλα φιλόλογο μέλος της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Πρέβεζας ενώ στην εκδήλωση τοποθετήθηκε και η σ. Κούρτη Ιουλία συνταξιούχος εκπαιδευτικός υποψήφια βουλευτής της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α στη Θεσπρωτία.

Η προεκλογική εξόρμηση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Πρέβεζας θα συνεχιστεί σε γειτονιές , χώρους δουλειάς και χωριά του δήμου Πρέβεζας με κορύφωση τη κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση.

 

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α  Πρέβεζας