• Τετ, 07/06/2023 - 20:05
Εκδήλωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Πρέβεζα, Κυριακή 11/6
ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΣΤΗ ΠΡΕΒΕΖΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΟΥΝΗ 8:30 μμ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ (μπροστά στα δικαστήρια).
ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΝΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
 
• Η απόκρουση και η ανατροπή της πολιτικής της ΝΔ και κάθε αντιδραστικής κυβέρνησης δεν κρίνεται στα έδρανα της Βουλής, αλλά έξω από αυτή από το εργατικό κίνημα και τη νεολαία στους δρόμους. Έτσι κερδήθηκε ότι κερδήθηκε και σήμερα και παλιότερα.
Η ενίσχυση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν είναι ψήφος για να «υπάρχει μια ακόμα φωνή στη βουλή», όπως διεκδικεί η «Πλεύση Ελευθερίας», που επανεμφανίστηκε - στηρίχτηκε από διάφορους κύκλους (ΜΜΕ, επιχειρηματικά συμφέροντα κ.ά.). Σημαίνει δύναμη για νικηφόρους αγώνες. Για τον συντονισμό και την γενίκευσή τους.
Είναι πολύτιμη δύναμη για την ανατροπή:
• Η Αριστερά γίνεται επικίνδυνη για το σύστημα όταν αμφισβητεί τα «ιερά και τα όσια» του καπιταλισμού, όταν παλεύει στο σήμερα για την ανατροπή της πολιτικής και των σχεδίων του κεφαλαίου, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ που στηρίζουν ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ.
Η «ρεαλιστική ανυπακοή» μέσα στα πλαίσια της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ της ηγεσίας του ΜέΡΑ25, είναι πιο πίσω κι απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ του 2012. Η πολιτική του ΚΚΕ που παραπέμπει κάθε φορά τη σύγκρουση στο «μέλλον» της «λαϊκής εξουσίας» και των «ώριμων συνθηκών», όπως το 2015 που γύρισε την πλάτη στο ΟΧΙ του λαού ή όπως φέτος που αρνήθηκε την πάλη για να φύγει η Hellenic Train και να κρατικοποιηθούν οι σιδηρόδρομοι, βάζει φρένο στη δυναμική των αγώνων που αλλάζουν τους συσχετισμούς.
Η αντισυστημική οργή είναι εδώ. Μπορεί να γίνει δύναμη ανατροπής με μια δυνατή αντικαπιταλιστική, επαναστατική Αριστερά.
Μια αριστερά μαχόμενη, που δεν «μασάει τα λόγια» της. Που βάζει απέναντι τις πραγματικές αιτίες των προβλημάτων, τον ίδιο τον καπιταλισμό και την κρίση του. Που παλεύει να φτάσουν οι αγώνες μέχρι το τέλος! 
 

Ομιλητής :  Μαυροειδής Παναγιώτης

μέλος του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου (ΠΣΟ) της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

 

Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι:

Βουρεκάς Θεόδωρος υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας

Νάνος Βαγγέλης  υποψήφιος βουλευτής Πρέβεζας