• Κυρ, 21/12/2014 - 23:16
Συνεδρίαση ΤΕ Πρέβεζας, Κυριακή 21/12

Συνεδρίασε η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Πρέβεζας

Πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 21/12 συνεδρίαση της τοπικής επιτροπής Πρέβεζας.

1) Κοινή εκτίμηση όλων των μελών της τοπικής επιτροπής είναι ότι πρέπει να αναβληθεί η συνδιάσκεψη της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α λόγω των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων και την πιθανή προκήρυξη εκλογών.  

2) Συζητήθηκε η πρόταση της ΑΝΤ.ΑΡ.Σ.ΥΑ για την πολιτική συνεργασία. Η πρόταση αυτή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και η εμμονή στο πολιτικό πλαίσιο  των 10 στόχων μαζί με τις αναγκαίες οριοθετήσεις που μπαίνουν στη πρόταση μας, σφυρηλατούν την ενότητα της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α και την  αναβαθμίζουν στα μάτια του κόσμου του αγώνα, των μετωπικών κινήσεων στη νεολαία, των ταξικών εργατικών σχημάτων, των αντικαπιταλιστικών κινήσεων πόλης και των περιφερειακών κινήσεων και όλων όσων ζητάνε μια άλλη αριστερά σε πλήρη διαχωρισμό από τα σχέδια ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ. Ανοίγει δρόμο για να αναβαθμίσουμε τη πολιτική ενότητα σε ανώτερο επίπεδο με τον κόσμο που μας στήριξε στις περιφερειακές-δημοτικές εκλογές, στις αρχαιρεσίες των συνδικάτων και σε πρωτοβουλίες κοινής δράσης σε συνολικά αλλά και τοπικά ζητήματα.

3) Με βάση την τελευταία απόφαση του ΠΣΟ και την πρόταση εκλογικής συνεργασίας προς άλλες δυνάμεις οργανώνουμε τη δουλειά μας ώστε να είμαστε έτοιμοι σε περίπτωση που προκηρυχθούν εκλογές. Συζητήθηκαν τα κριτήρια με τα οποία θα γίνουν προτάσεις για το ψηφοδέλτιο αλλά και τα ονόματα των συντρόφων και συναγωνιστών που θα προταθούν να μπουν στο ψηφοδέλτιο του νομού. Για τις 29/12, ημέρα της τελευταίας ψηφοφορίας στη βουλή, θα προσπαθήσουμε να γίνει κινητοποίηση στη πόλη.  Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα δοθεί συνέντευξη τύπου (παρουσίαση της απόφασης του ΠΣΟ).

4) Τέλος ορίστηκε νέα συνάντηση μελών και φίλων της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α την Τρίτη 30/12 ανεξαρτήτως του αν προκηρυχθούν βουλευτικές εκλογές ή όχι.

 ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Πρέβεζας