Παρεμβάσεις Οργανωσεων

Πρώτο σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΝΑΡ για τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών

  • Τρί, 23/05/2023 - 20:16

Με το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών μπαίνουμε σε μια νέα πολιτική περίοδο όπου καθίσταται επιτακτικό το ερώτημα της εργατικής ανατρεπτικής αντιπολίτευσης.

ΣΕΚ : Να τσακίσουμε την ψεύτικη νίκη που χάρισε ο Τσίπρας στον Μητσοτάκη

  • Τρί, 23/05/2023 - 20:12

Η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας στις κάλπες της Κυριακής 21 Μάη είναι διπλά ψεύτικη. Πρώτα απ’ όλα γιατί κερδίθηκε με ψεύτικες υποσχέσεις που διαψεύδονται από το ίδιο το πρόγραμμα της και τα εγκλήματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Και δεύτερο, γιατί ο Μητσοτάκης εμφανίζεται νικητής μόνο χάρη στη δεξιά στροφή του ΣΥΡΙΖΑ που κλώτσησε τον κόσμο της Αριστεράς.

Στηρίζουμε, ψηφίζουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ. ΟΚΔΕ Σπάρτακος - εκλογική διακύρηξη

  • Παρ, 19/05/2023 - 23:59

Καλούμε εργαζόμενους, νεολαία, γυναίκες, πρόσφυγες και μετανάστες, τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, όλους τους/ τις καταπιεσμένους/ες να πυκνώσουν τις γραμμές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, να παλέψουμε μαζί στους αγώνες και στις κάλπες.

Εκλογική Διακήρυξη του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση για τις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023

  • Παρ, 19/05/2023 - 14:32

Ψηφίζουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Για τη μαχητική εργατική λαϊκή αντιπολίτευση της επόμενης μέρας

Για να γίνει η αντισυστημική οργή κίνημα ανατροπής της καπιταλιστικής βαρβαρότητας

Για ένα ισχυρό, νέο εργατικό κίνημα, για αγωνιζόμενο οργανωμένο λαό. Για μια αριστερά της σύγχρονης κομμουνιστικής προοπτικής.

ΣΕΚ : 11/5/23 - Στις 21 Μάη μαυρίζουμε τη ΝΔ, με ψήφο ανατροπής - Ψηφίζουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ

  • Παρ, 12/05/2023 - 21:36

Με το τηλεοπτικό ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών έγινε ακόμα πιο ξεκάθαρο το πόσο μεγάλα ψέματα και πόσο θράσος έχει η κυβέρνηση της ΝΔ και ο Μητσοτάκης. Και μόνο η δήλωση ότι «κρατήσαμε όρθια την κοινωνία» αρκεί για να γεμίσει αγανάκτηση τους εργαζόμενους και τη νεολαία που είδαν τις ζωές τους και τα δικαιώματά τους να μπαίνουν στο στόχαστρο των ταξικών επιθέσεων που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση για λογαριασμό της άρχουσας τάξης. Ποιος/α πιστεύει τις υποσχέσεις του Μητσοτάκη που μοιράζει προεκλογικά επιδόματα-ψίχουλα ενώ ετοιμάζει νέες θανατερές ιδιωτικοποιήσεις; 

Διακήρυξη της Διεθνιστικής Σοσιαλιστικής Τάσης για τον πόλεμο στο Σουδάν

  • Κυρ, 07/05/2023 - 19:52

Για άλλη μια φορά ο πόλεμος διαλύει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων. Μια πρωτεύουσα βομβαρδίζεται, πτώματα κείτονται στους δρόμους, ενώ νοσοκομεία και αγορές καίγονται. Έχει αφεθεί στους απλούς ανθρώπους να οργανώσουν ιατρικές προμήθειες, να βρουν νερό και τρόφιμα και να ρισκάρουν τη ζωή τους κάτω από πυρά για να διατηρήσουν τις βασικές υποδομές.

Η τοποθέτηση του “Κόκκινου Νήματος” στην κεντρική εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

  • Σάβ, 22/04/2023 - 17:40

 

Η τοποθέτηση του “Κόκκινου Νήματος” στην κεντρική εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που έγινε στις 3/4 στο 'Τριανόν'

Η τοποθέτηση του “Κόκκινου Νήματος” στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Ανταρσύα

διαβάστε περισσότερα: https://www.redtopia.gr/i-topothetisi-tou-kokkinou-nimatos-stin-kentriki...

Ανακοίνωση της ΚΕ της ΟΚΔΕ Σπάρτακος για την 5η Συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

  • Δευ, 27/02/2023 - 19:30

Η 5η Συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ έγινε στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου το Σαββατοκύριακο 21-22 Γενάρη 2023. Ήταν η κατάληξη 69 Πανελλαδικών Τοπικών και 3 Κλαδικών Συνελεύσεων που εξέλεξαν 600 αντιπροσώπους, οι οποίοι αντιστοιχούν σε κάτι λιγότερο από 2000 παρόντα μέλη.

Διακήρυξη της Διεθνιστικής Σοσιαλιστικής Τάσης στην επέτειο του ενός χρόνου από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία

  • Τετ, 22/02/2023 - 20:23

 Ο πόλεμος στην Ουκρανία έκλεισε ένα έτος. Στην αρχή της εισβολής κάναμε την εξής εκτίμηση: «Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου ήταν μια πράξη ιμπεριαλιστικής επίθεσης και παραβίασης του δικαιώματος του ουκρανικού λαού στην αυτοδιάθεση.

Τοποθετηση ΕΚΚΕ στο άνοιγμα της 5ης Συνδιασκεψης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

  • Τετ, 25/01/2023 - 17:03

 Η κεντρική τοποθέτησης της Αντωνίας Αθανασοπούλου-Βαφειάδου εκ μέρους του Ε.Κ.Κ.Ε. στο άνοιγμα των διαδικασιών της 5ης Συνδιάσκεψης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

 

Σελίδες